22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

IA TE UITA!

Infernul alb (Trapped: Buried Alive)


Regia: Doug Campbell


In rolurile principale: Gabrielle Carteris, Mark Lindsay Chapman, Aubrey Dollar


Aventuri – 2002


PRO TV, ora 20.30


Michael Cooper (Jack Wagner), un tânar designer, pleaca intr-o mica vacanta impreuna cu sotia sa, Emily, si fiica din prima casatorie, Paige. Ei aleg sa stea câteva zile intr-o statiune de schi, foarte retrasa, unde sa nu fie deranjati de cunoscuti.


Prima zi de vacanta debuteaza sinistru. Femeia se trezeste intr-un zgomot infernal, care nu prevesteste nimic bun. Uitându-se pe fereastra, ea vede tone de zapada care aluneca spre cabana in care sunt cazati. Când incepe sa-si strige sotul, ea constata cu stupoare ca acesta nu se mai afla in cabana si ca fiica acestuia, mai speriata decât ea, ii cere ajutorul.


Avalansa distruge in câteva minute toate caile de comunicare cu exteriorul si zapada acopera cabana in care se afla cele doua femei si alti câtiva turisti. Emily si Paige incearca cu disperare sa iasa din cabana acoperita de zapada, in timp ce Michael nu stie daca ele mai sunt in viata. In acest timp, supravietuitorii trebuie sa se lupte cu frigul, lipsa oxigenului si pericolul ca acoperisul cabanei sa se prabuseasca peste ei.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS